Floristieke Huiskamer (De), uw bloemenwinkel in Tielt (West-Vlaanderen)

Bloemen en planten

Woont u in Tielt, Wingene, Pittem, Meulebeke of Ruiselede? Floristieke Huiskamer (De) heet u warm welkom in een wereld vol verse snijbloemen, prachtige bloemstukken en boeketten, planten en orchideeën.

Geen enkel boeket is bij mij hetzelfde. Ik stel het met passie en zorg voor u samen. Ik creëer een kunstwerkje, rekening houdend met de seizoenen en uw budget.

Ook voor bijzondere gelegenheden sta ik paraat:

  • beeldige bloemstukjes voor trouwfeesten. Uw mooiste dag wordt uw mooiste herinnering met een vers boeket en een uniek corsage. Of wat dacht u van aangepaste tafeldecoratie en kerkversiering op maat?
  • ingetogen bloemstukjes voor begrafenissen. Bloemen zeggen op moeilijke momenten soms meer dan woorden. Ik verzorg voor u alle soorten rouwwerk van klassiek tot creatief.

Een leuke extra troef is dat ik lid ben van Fleurop-Interflora. U bestelt bloemen naar wens bij mij in de winkel en via dit betrouwbaar systeem worden ze waar ook ter wereld bezorgd.

Wilt u zichzelf of iemand anders verwennen met een bloemencadeau?
Kom dan zeker eens langs in mijn winkel, Floristieke Huiskamer (De) in Tielt. Alle gegevens vindt u op de contactpagina.